Country musik|danmark|dansk|musik|artist|Lonerock - Country rock på den fede måde!!

Countryinspireret rockband eller rockinspireret countryband????
Tja.....det kan være svært at afgøre, men sikkert er det, at Frank Jensen og Erik Preetzmann under navnet Lonerock siden 2007 har komponeret, indspillet og produceret musik i et samarbejde med amerikanske og canadiske tekstforfattere.
Det er der kommet en hel stribe iørefaldende og stilsikre sange ud af, som nu er udsendt på deres debutalbum; Down Moody Street.

Lonerock er den første danske gruppe, som tager den nye amerikanske country/rock/pop-blanding op i stil med Lady Antebellum, Taylor Swift, Keith Urban og Shania Twain, som alle har haft voldsom kunstnerisk og kommerciel succes i USA i de senere år, og som flere og flere mennesker i Danmark også har fået øjnene op for.
Det er i denne amerikanske stil Lonerock tager afsæt og blander den med vores skandinaviske sangtradition – det skaber hvad man kunne kalde Powercountry.
”Power” fordi der også indgår en god del livskraftig rock i blandingen med stor lyd, masser af guitar og super fængende hooklines.
Det er country på den fede måde!!

I foråret 2008 begyndte samarbejdet med Ole Albrechtsen, og han har siden sat sit præg på Lonerock med sin store erfaring og ikke mindst en forrygende dobro og steel guitar.
Det hele faldt på plads, da de to fantastiske guitarister; Anders Lampe og Thomas Beck efterfølgende blev involveret.

Navnet Lonerock dukkede op i en TV serie om de tidlige nybyggere i det vestlige USA.
Lonerock er den dag i dag en lille by med 24 indbyggere i en smuk dal i Oregon langt væk fra alting.
En stor klippe midt i byen og stedets afsides beliggenhed har givet anledning til navnet. De store vidder og rustikke omgivelser sammen med den stærkt nærværende fornemmelse af amerikansk ”land”, syntes at passe perfekt til den ånd, som bandet gerne ville bringe ind i musikken.
- og at èn af de 24 indbyggere er efterkokmmer af en undvegen dansk straffefange, gør naturligvis ikke historien dårligere.

Lonerock tør godt sætte overliggeren højt og janteloven lavt, og er klar til at tage kampen op mod de store udenlandske countrynavne og forsøge at give dem kamp til stregen på den gode melodi, masser af guitar, og ikke mindst et fedt omkvæd.

Lonerock skriver og producerer hele tiden nye numre, og mange af dem vil blive præsenteret her på sitet.

Enjoy!!


ComScore